İçeriğe geç

Öğrenci Hattı Nasıl Alınır

Yeni öğrenci hattı kaç TL?

Okulda HIT 5+5 tarifesiOkulda HIT 5+5 tarifesi​12 ay Taahhütlü tarife ücreti*145 TLTaahhütsüz tarife ücreti**760 TLDevlete ödenecek tutarlarGüncel ücretler için tıklayınİnternetiniz bittiğinde kullanım fiyatları. İnternet aşım ücreti yoktur.

Öğrenci hattı kaç TL 2024?

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 13’lük zammın ardından; -İstanbulkart 17,70 liradan 20 liraya, -Öğrenci 8,64 liradan 9,76 liraya, -Sosyal (öğretmen, 60 yaş) 12,67 liradan 14,00 liraya,

Türk Telekom öğrenci hattı nasıl alınır?

Türk Telekom mobil tarifelerini kullanmıyorsanız, numaranızı taşıyarak veya yeni bir bağlantı kullanarak geçiş ücreti ödemeden Türk Telekom mağazalarından bu tarifeye geçebilirsiniz. Tarifeye geçmek için MO yazıp 5555’e SMS gönderin.

18 yaşını doldurmadan hat alınır mı?

Bu noktadan sonra, “18 yaş altındakilere ön ödemeli bağlantı sağlanabilir mi?” sorusuna “Evet” cevabını verebiliriz.

Yeni hat almak ne kadar 2024?

2024 yılı için her ay ayrı ayrı 14.94 TL kablosuz kullanım ücreti alınacaktır. Bu ücret her yıl değişmektedir. Yeni hat tesisinde taahhüt süresine bölünerek her ay 179.28 TL kablosuz lisans ücreti (12 ay için 14.94 TL/ay) ve 400 TL ÖİV (12 ay için 33.34 TL/ay) alınacaktır.

Çocuk hattı ne kadar 2024?

Güncelleme 20.02.2024 tarihi itibarıyla yapılacak olup, belirtilen tarih itibarıyla ilgili tarifenin bağlayıcı olmayan ücreti KDV ve ÖTV dâhil 145 TL, taahhüt edilen bedel ise 53 TL olacaktır.

Türk Telekom öğrenci hatları ne kadar?

Mobil Öğrenci tarife aboneleri, her seferinde 20 TL ve üzeri yükleme yaptıklarında KAYIT hanesine yazarak 1111’e ücretli kısa mesaj göndermeleri halinde 30 gün boyunca her yön için 10 dakika için 60 kuruş ücretlendirilecek.

Bimcell hat kaç TL 2024?

Bimcell’in ön ödemeli bağlantı seçenekleri ilginizi çekiyorsa, en yakın Bim şubesine gidip yeni bir bağlantı talebinde bulunabilirsiniz. Bimcell’in ön ödemeli bağlantılarının güncel fiyatı, tüm vergiler dahil 105 Türk Lirasıdır.

Vodafone yeni hat çıkarma kaç TL?

HAYIR. Vodafone’un dijital kanalları üzerinden yapılan başvurular tamamen ücretsizdir. Ayrıca hattınız adresinize ücretsiz olarak teslim edilecektir.

Türk Telekom sıfır hat ne kadar 2024?

Değerli Müşterimiz, 29 Haziran 2024 tarihi itibarıyla: TT Sanal Santral Select hizmetinde yurt içi tarifeler vergiler hariç 45 TL olarak güncellenecektir. Tüm fiyat düzenlemelerine www..tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Vodafone’da öğrenci hattı var mı?

Ancak değişen gereksinimler nedeniyle bu hatlar yalnızca öğrencilere değil, aynı zamanda belirli bir yaşın altındaki gençlere de sunulmuştur. Vodafone FreeZone, 26 yaşın altındaki gençlere sunulan bir gençlik markasıdır. Vodafone, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun faturalı ve ön ödemeli planlar sunar.

Öğrenci hattı almak için ne gerekli?

Yeni bir tesis satın alırken ihtiyaç duyacağınız tüm belgelerin yanı sıra; Adınıza faturalı bağlantı yaptırmak istiyorsanız noter tasdikli muvafakatname ve anne-babanızın kimlik kartıyla başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Ready Card satın almak istiyorsanız; Ready Card muvafakatname formu ve anne-babanızın kimlik kartı gerekmektedir.

Çocuk hattı hangi operatörde var?

Dijital yaşamla ebeveyn beklentilerini bütünleştiren Turkcell Çocuk sizlerle! Turkcell çocuk paketleri, 7-15 yaş aralığındaki çocukların internet kullanımını ve internette gezinme deneyimini daha güvenli adımlarla şekillendiriyor.

Vodafone çocuk hattı kaç TL?

Vodafone ayrıca 3 GB mobil internet, 500 SMS ve 500 dakika içeren Akıllı Çocuk Saati 3 GB planını taahhütsüz 150 liraya, taahhütlü aylık 60.9 liraya sunuyor. Akıllı çocuk saatleri bildirim takibi, alarm, sesli ve görüntülü arama, adım sayar ve uyku takibi gibi birçok özelliğe sahip.

18 yaş altı bimcell hat alabilir mi?

BİMcell Genç’e kayıtlı tüm ön ödemeli BİMcell müşterileri BİMcell Genç 20+5GB paketinden faydalanabilir. 7-25 yaş aralığındaki bir kişinin TC Kimlik numarasını “KAYIT BİMCELL GENÇ DOĞUM GÜNÜ/AY/YIL TC Kimlik Numarası” olarak girerek 4551’e SMS gönderen aboneler BİMcell Genç’e kayıt olabilir.

1 tane SIM kart kaç TL 2024?

Turkcell’in 2024 yılı için ön ödemeli hat fiyatları 440 TL olarak belirlendi. Yeni hat satın alan kullanıcıya ilk ay için belirli bir kota dahilinde internet, ses ve SMS paketi hediye edilecek.

Bimcell hat ne kadar 2024?

13.02 BİMcell Dost Büyük paketinde.

Akıllı Saat Hattı kaç TL 2024?

Aylık sadece 105 TL’ye Akıllı Çocuk Saati planı Türk Telekom mağazalarında! Bu planı Akıllı Çocuk Saati cihazıyla birlikte kullanabilirsiniz. 2 Nisan 2024’te planın sabit ve bağlayıcı olmayan aylık ücreti ayarlandı.

Genç hattı ne kadar?

Genç mobil tarifesine yeni hat satın alarak veya numarasını taşıyarak katılan müşteriler için kayıt ücreti yoktur. Genç mobil tarifesi geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 80 TL’dir. Ön ödemeli hatlardan geçiş ücretsizdir. Genç mobil tarifesinden yalnızca 26 yaş altı gençler faydalanabilir.

Kaynak: realinvest.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir