İçeriğe geç

Kenzo Ne Anlama Gelir

Kenji ne anlama gelir?

Kenji (Japonca: 建治), Japon tarihinde Nisan 1275 ile Şubat 1278 arasındaki dönemin adıdır.

Nama ne anlama gelir?

Pay senetlerinin türlerinden biri olan nama yazılı hisse senetleri, belirli bir gerçek veya tüzel kişi adına düzenlenen ve o kişinin anonim şirkette sahip olduğu payları gösteren senetler olup, pay senetlerinin kanunda öngörülen şekilde düzenlenmesine denir.

King ismi ne anlama gelir?

Kral. (ilgili sıfat: royal). İsveç Kralı.

Tozak ismi ne anlama gelir?

Kadınların geleneksel halk kostümünün bir parçası olarak giydiği turuncu başörtüsü “Ahmediye”, Baraks’ın sembolü haline gelen ikonik bir parçadır. Genellikle güller ve “toz” olarak da adlandırılan tüyler içerir.

Zen ismi ne anlama gelir?

Çince zuochan ve Japoncada meditasyon anlamına gelen zazen kelimeleri Ch’an/Zen kelimesinden türemiştir.

Yuki ismi ne anlama gelir?

Yuki, Japoncada “kar” anlamına gelse de, isminin heceleri sırasıyla “neden” (由) ve “umut” (希) (“umut etmek için bir sebep”) anlamına gelir ve bu da diğer lakabı olan “Buz Prensi” ile tutarlıdır.

Noah ismi ne anlama gelir?

Noah (isim) Noah, İbranice İncil figürü Noah’tan (נחַ) türetilmiş bir İngiliz erkek ismidir. Büyük olasılıkla İbranice kökenlidir ve dinlenme anlamına gelen “nuach”/”nuakh” kök kelimesinden gelir. Noah (isim) Noah, İbranice İncil figürü Noah’tan (נחַ) türetilmiş bir İngiliz erkek ismidir. Büyük olasılıkla İbranice kökenlidir ve dinlenme anlamına gelen “nuach”/”nuakh” kök kelimesinden gelir.

Neva ismi ne anlama gelir?

Neva, Fransızca ve Arapça kökenli bir isimdir. Neva, uyum, ses, ton anlamına gelen bir isimdir. Aynı zamanda Türk klasik müziğinde bir makamın adı Neva’dır. Bir diğer anlamı ise Neva isminin zenginlik, mutluluk veya rahatlama anlamına gelmesidir.

Aren ismi ne anlama gelir?

Aren ismi Farsça bir kelimedir. Bu nedenle Farsçadaki anlamı “hafif kum tanesi” anlamına gelir. Burada bahsedilen hafif kum, çöllerde bulunan kumdur. Aren’in bir diğer anlamı ise çöl kumudur.

Edward ismi ne demektir?

Edward, onun İngilizce doğum adıdır. “Servet”, “müreffeh” veya “servet” ve “muhafız” veya “koruyucu” gibi parçalardan oluşan Anglosakson formu Éadweard’dan türemiştir.

Lord ismi ne anlama gelir?

Oxford İngilizce Sözlüğüne göre “lord” kelimesinin kökeni, Cermen kabilelerinde “ekmek bekçisi” veya “somun bekçisi” anlamına gelen ve tebaasına yiyecek sağlayan kişi olan kabile şefini ifade eden “hlāfweard” kelimesidir.

William ismi ne anlama gelir?

İngilizce isimler listesinde beşinci sırada yer alan William, “sadık koruyucu” ve “güçlü savaşçı” anlamına gelir. Wilhelm, Alman kökenli bir isimdir.

Stella ismi hangi ülkenin?

Stella dişil bir isimdir. Yıldız anlamına gelen Latince kelimeden türemiştir. İngilizce konuşulan ülkelerde ilk kez Philip Sidney’in 1580’lerde ‘Astrophel and Stella’ adlı sone serisinde kullanılmasından bu yana kullanılmaktadır. Stella dişil bir isimdir. Yıldız anlamına gelen Latince kelimeden türemiştir. İngilizce konuşulan ülkelerde ilk kez Philip Sidney’in 1580’lerde ‘Astrophel and Stella’ adlı sone serisinde kullanılmasından bu yana kullanılmaktadır.

Ellie ne demek?

Ellie, Jason ve Argonauts hikayesinde önemli bir rol oynayan Yunan mitolojisinden bir karakterdir. Elly May Clampett, Amerikan televizyon dizisi The Beverly Hillbillies’in ana karakteridir. Ellie (The Last of Us), The Last of Us video oyununun ana karakteridir. Ellie, Yunan mitolojisinde Jason ve Argonauts hikayesinde önemli bir rol oynayan bir karakterdir. Elly May Clampett, Amerikan televizyon dizisi The Beverly Hillbillies’in ana karakteridir. Ellie (The Last of Us), The Last of Us video oyununun ana karakteridir.

Amaya ne demek?

Amaya, İspanya’nın Kastilya ve Leon eyaletindeki Amaya köyünden ve komşu dağından türetilen İspanyolca, Japonca, kisii-gut ve Arapça kökenli bir dişil isimdir. Amaya, İspanya’nın Kastilya ve Leon eyaletindeki Amaya köyünden ve komşu dağından türetilen İspanyolca, Japonca, kisii-gut ve Arapça kökenli bir dişil isimdir. Arapça kökenli bir dişil isimdir.

Eren adı ne anlama gelir?

Eren, Anadolu halk geleneğinde usta veya ustanın ustası olarak kullanılırken, dini ortamlarda bir aziz olarak kullanılır. Ayrıca İren veya Yiren olarak da adlandırılır. Ayrıca bir aziz olarak da adlandırılır. Kendilerini doğanın ve evrenin işleyişine ve yollarına adamış ve doğrudan onlardan öğrenmeyi misyon edinmiş kişilerdir.

Akira ismi ne anlama gelir?

AKIRA hem eril hem de dişildir (cinsiyetsiz isim). Kökeni Japoncadır. Anlamı “parlak, berrak, ideal”dir.16 Eylül 2022AKIRA hem eril hem de dişildir (cinsiyetsiz isim). Kökeni Japoncadır. Anlamı “parlak, berrak, ideal”dir.

Yui ne anlama gelir?

“Yurei” Japoncada hayalet, ruh veya birinin ruhu anlamına gelir. Örneğin, ünlü korku filmi “The Ring”deki Sadako, “yurei”nin iyi bir temsilidir. 29 Kasım 2021 “Yurei” Japoncada hayalet, ruh veya birinin ruhu anlamına gelir. Örneğin, ünlü korku filmi “The Ring”deki Sadako, “yurei”nin iyi bir temsilidir.

Bensu ismi ne anlama gelir?

Bensu, “su gibi kutsal benlik” olarak ifade edilir ve bu anlamda kullanılır. Türkiye’de giderek dikkat çeken ve her geçen gün daha da popüler hale gelen isimlerden biridir. Başka bir deyişle, Bensu ismi saf, nazik ve su gibi saf anlamına gelir.

Kaynak: radyoumut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir