İçeriğe geç

Citroen Ami Kaç Kilo

Ami 100 km ne kadar yakar?

İçten yanmalı motora sahip bir aracın Amerikan otomobiliyle aynı yakıt maliyetine sahip olabilmesi için 100 km’de ortalama 0,8 litre yakıt tüketmesi gerekiyor.

Ami kaç km hız yapar?

“Ayrıca bu online alışveriş yolculuğunun sonunda her müşteriye aracının eve teslimi veya istenilen adrese teslimat gibi ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz,” dedi. Dengeli yapısı ve 45 km/s maksimum hızıyla Ami, şehir içi trafiğinde güvenlik ve kolay kullanım sunuyor.

Citroen elektrikli araba kaç kilo?

AĞIRLIK VE BOYUTLARBoş ağırlık (kg) (akü dahil)471Uzunluk (mm)2410Genişlik (mm)1360Yükseklik (mm)1525Dingil mesafesi (mm)17285 satır daha

Citroen Ami’ye kaç kişi binebilir?

4 tekerlekle daha konforlu. Dört tekerlek üzerindeki minik mobilite çözümü Ami, iki kişinin konforlu bir şekilde seyahat etmesini ve yolcu koltuğunun önündeki alanda kabin boyutunda bagaj taşımasını sağlar.

Citroen Ami Otobana Çıkar mı?

Citroen Ami, 45 km/s azami hızıyla bilinir ve şehir içinde ücretsiz kullanım sunar. Ancak Citroen ami ile otoyollarda sürüşün yasak olduğunu belirtmek gerekir. Ayrıca İstanbul’daki köprülerden Citroen ami ile geçmenin mümkün olmadığı da söylenebilir.

Ami ehliyet ister mi?

Citroen AMI, 16 yaş ve üzeri B1 ehliyetine sahip herkes için uygun bir çözümdür. Dengeli yapısı ve 45 km/s azami hızıyla AMI, şehir içi trafiğinde güvenlik ve kolay kullanım sunar.

Ami klima var mı?

Citroen Ami’de klima var mı? Standart olarak cam tavanla gelen Ami, kokpit tarafında temel ihtiyaçları karşılayan bazı donanımlara sahip. Camların buğulanmasını önlemek için ön tarafa konumlandırılmış bir rezistans fanı bulunan modelde, yaz ayları için herhangi bir klima çözümü sunulmuyor.

Ami ile uzun yol yapılır mı?

Bu rakamlar göz önüne alındığında Citroen Ami, standart soketler kullanılarak yaklaşık 12 ila 18 saatte şarj edilen araç akülerine kıyasla kullanışlı görünüyor. Ancak tekrar belirtmekte fayda var; menzili ve tasarımı nedeniyle uzun mesafeli yolculuklar için uygun bir araç tipi değil.

Citroen Ami MTV var mı?

Bu araç ehliyette elektrikli 4 tekerlekli bisiklet olarak görünüyor, MTV ödenmiş, muayenesi var ve sigortası mevcut (sadece Aksigorta’da) ancak trafik sigortası yok! Sigortada karşı tarafa verilen hasar maksimum 50.

Ami kaç saatte şarj oluyor?

Citroen Ami ile ilk sürüş, 3 saatte şarj oluyor, elektrikli, 16 yaşından itibaren kullanılabilir – YouTube. Bu içerik mevcut değil.

Citroen Ami batarya ömrü ne kadar?

Stellantis olarak müşterilerimize elektrikli araçlarımızın aküleri için 8 yıl veya 160 yıl garanti sunuyoruz.

Ami motoru kaç?

Yeni seyahat arkadaşımMotor6 kW elektrik motoruAzami hız (km/s)45Hızlanma (sn.) 0 – 45 km/s10LastiklerLastik ve jant ebadı155/65 R1417 satır daha

Citroen Ami full depo kaç km gider?

Ev elektriğiyle 3 saatte şarj oluyor – menzil 75 kilometre – azami hız 46 KM. 220 V ev elektriğiyle tam depo yaklaşık 10 TL’ye doldurulabiliyor.

Ami ruhsatta ne geçiyor?

A1 kategorisi ehliyet: Gücü 11 kW’ı aşmayan iki tekerlekli motosikletleri ve gücü 15 kW’ı aşmayan üç tekerlekli motosikletleri kullanmanıza izin verir. Ehliyette Citroën Ami 4×4 motosikletin gücünün 6 kW ve ağırlığının 402 kg olduğu belirtilir.

Citroen Ami Sigorta Yapılır mı?

Citroën Ami Sigorta Aksigorta, Citroën Ami elektrikli aracı için özel olarak sunduğu kapsamlı sigorta teminatlarına ek olarak 50 yıllık sigortayı da ekleyerek yeni bir sigorta ürünü geliştirdi.

Elektrikli araba 100 km kaç TL yakar?

Elektrikli bir araç 100 kilometrede yaklaşık 18 kWh enerji tüketir. Bu nedenle, bu aracı bir ev prizinde şarj etmenin maliyeti düşük tarifede 27,03 Türk lirasıdır. Daha yüksek seviyelerde, bu ücret 40,54 Türk lirasına çıkar.

Togg 100 km’de ne kadar yakar?

Togg yakıt tüketimi Togg kontrol panelinden alınan verilere göre araç şehir içi trafiğinde ortalama 16,9 kWh/100 km yakıt tüketimi gerçekleştiriyor. Sessiz modda bu değer 11,3 kWh/100 km’ye kadar düşebiliyor. Ayrıca diğer resmi verilere göre araç kilometre başına yaklaşık 72 sent yakıyor.

Ami full şarjla kaç km gider?

Citroen Ami Teknik Verileri Tabanda yer alan batarya ile 75 kilometre menzil sunan Ami’yi şarj etmek için standart 220 V’luk bir priz yeterli oluyor.

100 km kaç lt yakar?

Depo kapasitesini gidilen kilometreye bölüp 100 ile çarparsanız 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimini elde edersiniz. Örneğin aracınızın deposu 50 litre ise ve deponuzu tamamen doldurup 700 kilometre yol kat ederseniz bu aracın 100 kilometrede ortalama 7.1 litre yakıt tükettiği anlamına gelir.

Kaynak: mofa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir