İçeriğe geç

Nyx Kapatıcı Kaç Gr

Nyx kapatıcı kaç ml?

NYX Professional MakeupConcealer – Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer 1.5 Orta 3.

Nyx pudra kaç gram?

NYX Professional Makeup Mini Pudra Yüksek Çözünürlüklü Bitirici Pudra Mini Pudra 2.

Nyx fondöten kaç ml?

NYX Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage 24 Hour Foundation ÖzellikleriKalıcı: Görünüm: Mat Kapatıcılık: YüksekKullanım Alanı: YüzBoyut: 30 ml2 satır daha

Note kapatıcı kaç gram?

Dahil değilÜrün ambalaj boyutları U x G x Y 10,6 x 3,5 x 2,4 santimetreÜrün ağırlığı 0,05 kg

Dior kapatıcı kaç ml?

DiorBackstage Kapatıcı – Göz Altı Kapatıcısı 11 ml.

Nyx Bare with Me Concealer Serum Kaç ml?

NYX Bare With Me Kapatıcı 9.

Maybelline pudra kaç gram?

EklenmediÜrün ambalaj boyutları U x G x Y 6,7 x 6,4 x 2,2 santimetreÜrün ambalaj ağırlığı 0,05 kilogramÜrün boyutları U x G x Y 6,5 x 2,1 x 6,7 santimetreÜrün ağırlığı 18 gramÜretici L’Oréal Türkiye Kozmetik Tic. ve San. A.Ş.

Nyx transparan pudra nasıl kullanılır?

Kapağın iç kısmında büyük bir pudra fırçası gezdirin ve fazla pudrayı silkeleyin. Fırçayı yüzünüzün yağlı ve parlak bölgelerine nazikçe uygulayın. İsterseniz, normal pudrayı uygularken yaptığınız gibi, sünger veya fırçayla gevşek pudra yerine kullanımı daha kolay olan kompakt, yarı saydam pudra uygulayabilirsiniz.

Transparan pudra mı normal pudra mı?

Şeffaf pudrayı normal pudradan ayıran özellik daha ince ve hafif olmasıdır. Genellikle beyaz renkte olan şeffaf pudralar cildi lekelemez ve yapısı doğal bir görünüme katkıda bulunur.

Nyx hangi ülkenin malı?

Profesyonel makyaj alanındaki uzmanlığından güç alan ve hedefli pazarlama stratejisi ve sosyal medyanın desteğini alan NYX, kısa sürede Amerika’nın en hızlı büyüyen renkli kozmetik markalarından biri haline geldi.

Nyx kapatıcı hangi cilt tipine uygun?

5. Nyx Professional Makeup Bare With Me Concealer hangi cilt tipleri için uygundur? NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer, özellikle kuru ve hassas ciltler olmak üzere tüm cilt tipleriyle uyumlu bir formüle sahiptir. Ürünün besleyici ve nemlendirici formülü özellikle kuru gözler için etkilidir.

Nyx kapatıcı serum ne işe yarar?

NYX Professional Makeup’ın yeni kapatıcılarından Bare With Me Conceal and Calm Serum’un içeriğinde tremella mantarı, cica ve yeşil çay bulunan formülüyle yüz ve boyun bölgenizdeki koyu halkalara, can sıkıcı aknelere ve kızarıklıklara elveda deyin. 24 saate kadar nemlendirme sağlar.

Maybelline kapatıcı kaç ml?

Özet Bilgi: Instant Anti Age Eraser Concealer’ı kapatıcı olarak veya cildinizi aydınlatmak ve konturlamak için kullanabilirsiniz.

Pastel kapatıcı kaç ml?

Pastel Profashion Sıvı Kapatıcı, göz çevresindeki ve yüzdeki belirli kusurları kapatır. Makyajın mat ve kusursuz görünmesini sağlar. Ayrıca göz çevresine ışıltılı bir görünüm kazandırır. 7 ml.

Essence kapatıcı kaç ml?

Essence Concealer Kamuflaj Mat 20 5 ml | Rossman.

Essence kapatıcı kaç ml?

Essence Concealer Kamuflaj Mat 20 5 ml | Rossman.

Mac kapatıcı kaç ml?

Mac Kapatıcı – Studio Fix 24 Saat Pürüzsüz Kullanımlı Kapatıcı NC15 7ml 773602526765.

Wet N Wild kapatıcı kaç ml?

Dahil değilÜrün ambalaj boyutlarıU x G x Y10,2 x 6 x 1,8 santimetreÜretici parça numarasıE840BBarka adıWet n WildÜrün hacmi0.

Tarte kapatıcı kaç ml?

Tarte Shape Tape Kapatıcı seyahat boyu – Kapatıcı 22N açık nötr + 1 ml.

Kaynak: dete.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir