İçeriğe geç

Burak Deniz Hande Erçel Sevgili Mi

Hande Erçel kiminle sevgili oldu?

Güzel oyuncu Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı, havalimanında bir kez daha görüntülendi.

Hande Erçel ve Burak Deniz sevgili mi?

Burak Deniz ile çok iyi arkadaş olduklarını belirten Erçel, iddiaları kesin bir dille yalanladı: “Arkadaşlar, Burak ile benim aramda yazılan ve inanılan gibi kesinlikle hiçbir sorun yok. Üstelik çok iyi bir ilişkisi var.”

Hande Erçel’in çocuğu kimden?

Hakan Sabancı ile uzun süredir birlikte olan Hande Erçel, dolu dolu geçen ilişkilerinde beklenmedik haberle sevindi. Bir açıklama yapmayan güzel oyuncunun hamile olduğu, ablasının yaptığı asılsız paylaşımla ortaya çıktı.

Hande Erçel kaç dil biliyor?

Kız Hande Ercel hakkında 4 dil biliyor Hande ana eli you teanoveren. Bildiğim birkaç Arapça kelime var.

Hande Erçel kime aşık?

Hakan Sabancı’nın kız arkadaşı Hande Erçel ile aşk pozu (5 Dakikada Dergi Turu, 11 Eylül 2023) 11 Eylül 2023

Hande Erçel ne zaman öldü?

Özel hayatı Kaya Erçel ve Aylin Erçel’in kızı ve oyuncu Gamze Erçel’in kız kardeşidir. Aylin Erçel, 10 Ocak 2019’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hande Erçel ve Burak Deniz daha önce hangi dizide oynadı?

İlk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü adlı dizide Onur karakteriyle yaşayan Deniz, birçok dizi ve filmde rol almıştır. 2014 yılında Medcezir ve 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizilerde rol alan Deniz, Aşk Laftan Olmaz adlı dizide Hande Erçel ile başrolü paylaşmaktadır.

Hande Erçel kiminle evlenecek?

Hande Erçel ve Hakan Sabancı yakında evleniyor, işte ilk açıklama – ​​YouTube.

Hande Erçel nasıl ünlendi?

Türk televizyonunun en sevilen yüzlerinden biri olan Erçel, başarılı oyunculuk performansı ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Televizyon kariyerindeki en önemli adım ise Kanal D’de yayınlanan Sadullah Çelen’in yönettiği “Güneşin Kızları” dizisindeki Selin Yılmaz rolü oldu.

Mavi Erçel’in hastalığı nedir?

Sosyal medyanın en popüler isimlerinden Gamze Erçel’in kızı, Hande Erçel’in ablası Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Hastaların kanseri yendiklerinde çaldıkları zili çaldılar ve sevinçlerini hayranlarıyla paylaştılar.

Hande Erçel’in ikizi var mı?

Hande Erçel’in tıpkı ikizi gibi dünyaca ünlü moda blog yazarı Negin Mirsalehi’ye benzediği de ortaya çıktı. Negin Mirsalehi’nin ailesi Hollanda doğumlu ve İran kökenli. Instagram’da 4.3 milyon takipçisi bulunan Negin Mirsalehi, fotoğraflarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.

Mavi ne hastası oldu?

Yaklaşık 1.5 yıldır kanser tedavisi gören sosyal medya fenomeni Gamze Erçel ile Caner Yıldırım’ın kızı Mavi, hastalığı atlattı. Ünlü çift, güzel haberi sosyal medyadan duyurdu.

Hande Erçel üniversite mezunu mu?

Oyuncu Hande Erçel, eğitimini tamamlamak için üniversiteye kaydoldu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuyan Erçel, öğrenci kimliğiyle poz verdi. Hande Erçel, fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Hande Erçel’in boyu ve kilosu kaç?

55 kilo ağırlığında olan ünlü oyuncunun boyu hayranları tarafından en çok merak edilen sorulardan biri oldu. Birçok estetik operasyon geçiren ünlüler arasında yer alan Erçel’in boyu 1.75’tir.

Hande Erçelin’in burcu ne?

24 Kasım 1993’te Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde doğdu. 1.

Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş sevgili oldu mu?

Oyuncu Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş ayrılığa dayanamadı! Aynı dizide rol aldıktan sonra flört etmeye başlayan çift, altı ay önce ayrılmıştı.

Kerem Bürsin kimle sevgili?

📍Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel’in doğum gününü bu fotoğraflarla kutladı.

Hakan Sabancı kiminle çıkıyor?

İtalya’da geçirdiği keyifli anları takipçileriyle paylaşan Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile verdiği pozu da yayınladı.

Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi kim?

Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi Aygün Aydın Sabancı olmanın yolunu buldu… Hakan Sabancı’yı Hande Erçel’den ayırmak için her düğmeye basan ancak başaramayan Aygün Aydın, Sabancı olmanın bir yolunu daha buldu. 📸Aygün Aydın’ın Sabancı olma çabasını görenler pes dedi. Tarihimizdeki bu anlar… 21 Haziran 2024

Kaynak: kartanesimodaevi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir